2012 m. vasario 17 d., penktadienis

Grybų karas

Dar vienas skrebukas, kuriame - didelė nuotrauka. Jau galima sakyti, kad mane apėmė tam tikra manija. :) Na, bet ne ilgam. Artimiausiu metu pažadu daugiau įvairovės.



Šis darbas apie tai, kaip mes grybaujame. Kai į mišką išsiruoši likus vos kelioms valandoms iki pusiaudienio, nenuostabu, kad rinktis tenka tik iš musmirių ar nuspardytų umedžių. :) Na, dar kartais pasiseka vieną kitą grybuką "nukauti", bet dažniausia toks grybavimas tampa tiesiog pasivaikščiojimu po mišką.
Tokiai išvykai aprašyti labai tinka ištrauka iš Justino Marcinkevičiaus eiliuotos poemos "Grybų karas", kurią panaudojau. Juk būtent taip ir nutinka, kai laiku grybauti neišsiruoši - vietoj baravykų lieka tik duobutės, vietoj pilno krepšio kepurėtųjų - pilnos akys voratinklių, o vietoj sąmanų "rakinėjimo" nosimi - pasižvalgymas ir į kitus miško gyventojus.
Gal ne taip jau ir blogai? :)

10 komentarų:

  1. Puikus! tau labai gerai sekasi su tom maxi nuotraukom susitvarkyt!As tik dabar pamaciau,kad batai ziuri i miska, o ne i fotografa:D nu zabala visiskai:D

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai faina!! ziuri ir jauties lyg gamta ranka pasiekiama :) labai labai labai patiko!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Grazu, originalu! Tie batai super atrodo ir nuotraukyciu serija apacioj, ir aisku miskas, tikrai labai idomu ir grazu!

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai gražus spalvynas :) o jau botai iš vis nerealiai atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Prisidedu prie pagyrimų botams, labai fainai žiūrisi :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Noriu šilto vasarinio miško dabar....:(

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sužavėjai ir pakerėjai. Originalu ir labai labai gražu. Aš kaip tas žiurkėnas jau tempiuosi šį grožį į savo favoritų aplanką :) Ta viršutinė skrebuko dalis taip tikroviškai atrodo. Na ir aišku guminių batų idėja superinė :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labai teisinga ir gera nauja manija. Och, ta žalia išsiilgta spalva. O kokie faini botai!!! Ir smagiai puiki skrebuko apačia apie grybų karą. 10 balų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. labai patinka kaip sugebi panaudoti didelio formato nuotraukas! Grazu!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Labai gražus skrebukas. Taip patiko, kad nesusilaikiau nepagyrusi. O pamačiusi skrebuko koloritą iš kart pajutau nostalgiją žaliai ir rudai gamtos spalvoms. :)

    AtsakytiPanaikinti