2011 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

Vyriški žaidimai

Žinau, žinau, kokios mintys jus aplankys išvydus naują mano skrebuką. :) Užbėgdama už akių iš karto sakau, kad tai ne tai, ką jūs galvojate. :)
Tai tik futbolas... Kuris "palieka pėdsakus" mano vyriškio veide ir kūne. :) Nors jis nevengia šios garbės priskirti man. :) Todėl kartais tenka raudonuoti prieš bendrus draugus ir teisintis, jog mūsų gyvenimas nėra toks "pilnas" adrenalino.
Darbelis darytas scrapping.lt konkursui, kurio tema Kūno dalis. Ši tema man žiauriai patinka. Tikriausia taip skrebinsiu dar ne vieną skrebuką. Sudalyvaukit konkurse ir jūs!


5 komentarai:

  1. Gerai kad tu nezaidi ir jam nereikia rimtai teisintis :)))))
    Kadangi tikrai prikuret graziu,idomiu varijaciju siam konkursui, reiki susimti ir ka nors sumascius sudalyvauti :)
    O kaip jausmas perkirpinejat nuotrauka ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau forume kai uzmaciau darbeli, jis labai suzavejo, ta sukarpyta nuotrauka nerealiai gerai atrodo, ir visos kitos detales, tiesiog puikiai atrinktos!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, merginos. Man pačiai šis skrebukas kol kas favoritas. :) Labai patiko jį gaminti, o ir rezultatas džiugina širdį.
    Jausmas nuotrauką karpant - geras. Gi ne savo karpiau :)))) O jei rimtai, reikėjo drąsos, bet kai išdrįsau, buvau labai savimi patenkinta. Smagu išbandyti naujus dalykus. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Rasa,man laaabai patinka sitas tavo darbas. Nors ir minimalistinis,kaip kad visi tavo darbai,bet tikrai vertas demesio. Visos detales sukuria nepakartojama visuma!!!!Saunuole!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oi koks fainas, kaip jegiskai ta nuotrauka pakarpei, 10 balu

    AtsakytiPanaikinti